15 Mart 2009

terbiyesiz herifler

Şuraya tüm renklerden arınmış, tertemiz, bembeyaz [ erkek adam renkli blog yapmaz ], gelin gibi blog yapmışız, entel dantel takılıyoruz, adamların derdine bak. Hadi 5posta'nın zaten adında meymenet yok, madafaka desen ahlâksız derbederin teki, sana ne oluyor Vulgar abi? İnsanlar efendi efendi mimcilik oynarken benim millî olmam böyle mi olacaktı? Kusura bakmayın, ben oynamıyorum. Aşağıya koyduğum eğlendirirken öğreten videonun ise konuyla hiçbir ilgisi tabii ki yok; Brigitte'in video blogger olması bir tesadüf yalnızca.

4 yorum:

  1. Soylentilere gore bize surekli ciddi middi diyorlarmis arkamizdan bir takim blogger camiasi. Bu gaflet ve dalalet icine dusmus camia bilmez mi ki yazdiklarimiz baska, biz baska....

    Biz "yazi kendisini yazsin" derdinde olanlardik, yanlis anlasildik.

    Bu seferligine bir eksepsiyon yapalim dedik bu yuzden.

    Bu arada hakkaten senin secim 5 olmasa da bayagi bir duyuya hitabediyor. Hayran kaldim, ne yalan soyleyeyim. (Gerci toplu bir yerde kaldigimdan sesini acamiyorum tam, sonradan kulak kesilecem guzel insan Brigitte'in dedilerine.)

    YanıtlaSil
  2. Şikayet etme Vulgar abi, senin durum yine iyi, baksana Kaçak abinin baya baya stalkerları oluştu, devamlı takip edip arkasından "entellektüalizasyonist! entellektüalizasyonist!" diye bağırıyorlar. Beterin beteri var.

    YanıtlaSil
  3. güzel seçim. emeğe saygı +rep.

    YanıtlaSil
  4. Marx Engels'e yazdigi bir mektupda kullaniyor bu Latin sozu:

    Homo sum: humani nil a me alienum puto

    Yani

    I am a man ... and nothing human is alien to me...

    Yani

    insana ait hic bir sey bana yabanci degil...

    Ama din ve ahlak insana uymuyor bir turlu. Bir yerleri hep dar geliyor...

    YanıtlaSil