30 Temmuz 2008

laik ateist agnostik aczmendi müsveddeleri

Yorum yazacaktım ama hiç gerek yok, vazgeçtim:
Güngören'de gerçekleştirilen terör eyleminde 17 insan hayatını kaybetti, 150 kişi yaralandı. 70 milyon insanın yüreğine ateş düştü, inanıyorum ki Türkiye'nin her tarafında insanlar bu dehşet verici olay karşısında kahroldular.

"70 milyon" diyoruz, 70 milyonun hepsi değil; bunun istisnaları var. İstisnalar tabii ki azdır. Belki yedi bin, belki 70 bin. İsterseniz bunları sıralayalım:

(...)

Başkaları da var! İstanbul'un göbeğinde, Ali Sami Yen'de Metallica adlı müzik grubu bir konser verdi. Türkiye'nin her tarafından 40 bin kişi toplanmıştı. Programın başlamasından 15 dakika önce, konserin verildiği yerden birkaç km ötede, yani Güngören'de cesetler parçalandı; kol bacak havaya uçuştu. Bu laik, ateist, agnostik, aczmendi müsveddelerinin de umurunda olmadı. Transa geçmiş vaziyette kafalarını sallamaya devam ettiler; tepindiler; kendilerine özgü ritüelleriyle satanizmden ödünç tapınmalar yaptılar. İçtiler, bağırdılar, gürültüyü bastıran gürültü cinsinden müzikleriyle İstanbul semalarından arşa yükselen çığlıkları, bedenleri parçalanan masum insanların feryatlarını bastırmaya çalıştılar. Ve elbette sorumsuz gazete ve televizyonların boy boy yayınladığı kanlı ceset görüntüleri. Bu, kan tutmasının insana vahşeti teşhir ettirmesidir!
Burası sözün bittiği yerdir. Bu ülkede hiç kimse, hiçbir merci, sözü bitiren bu saygısız, bu umursamaz, bu artık hissizleşmiş insanlara bir şey diyemiyor. Hepimize yazıklar olsun!
-Ali Bulaç, Zaman

4 yorum:

  1. Adamımız bir yazı daha döşenmiş: http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=726346&title=metalciler-1
    Yazının ancak yarısına kadar okumak için kendimi zorlayabildim.
    Körlerin fili tarif etmesi gibi olmuş ama adamın tuttuğu fil değil...

    YanıtlaSil
  2. Bulaç'ın kafası çok bulanmış, üzüntüsünü kime saldırarak çıkarsa bilememiş. Bilim adamlarının "iki tokat atılarak kendine getirme" teknolojisini acilen bulmasını ümit ediyor esenlikler diliyorum.

    Düygü

    YanıtlaSil
  3. Türkiye riyalar ülkesi. Aynı gazetenin, "satanist diye yaftalamayın" içerikli ve uzun saçlı bir modelde reklamlarını görünce midem kusma kasılmaları geçiriyor.

    YanıtlaSil